lördag 17 augusti 2013

Målning, målning och isolering..

I onsdags byggdes förrådet ihop & i torsdags grundmålade vi och igår målade på samma färg som husfärgen, vi hann dock inte måla hela förrådet två gånger. Idag regnar det så det blir tyvärr ingen målning. Hade oturen att det regnade i fredags med, hade varit skönt om det hade varit klart när semestern var slut. Men det blir inte alltid som man tänkt sig.

Känns toppen att ha fått ett förråd, så fort det är målat två gånger så skall vi få på lås och ställa ut alla saker i förrådet. Firade för några dagarsen att gräsklipparen hade stått sista natten i hallen, men otur så är den några dagar kvar. 

Här kommer lite bilder, haft underbara människor som hjälpt oss måla och bygga ihop förrådet, så snällt att man har så fina människor i ens liv!! 











2 kommentarer:

  1. Snyggt.

    Vi håller på att bygga garage själv och det ska bli skönt att få lite förvaringsutrymme till alla grejor vi har i huset och den minsta på 3 år kan då äntligen få sitt eget rum. Hon frågar varje dag om vi nu kan köpa en Kitty säng :-)

    Plattan är gjuten och garaget kom igår så nu ska det bara byggas ihop.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul, ja förvaring är À och O verkligen =) ja då förstår jag att hon längtar, mysigt :))

      Jag ångrar att man inte byggde garage eller carport från början. Men nu gjorde vi förråd sålänge så får vi de se sen hur vi gör :)

      Ska bli kul att se bilder hos er lycka till =)

      Radera